Captura de pantalla 2014-11-24 a las 0.48.54

Berenam i feim tallers tots plegats a L’escoleta…

Aquest any el nostre centre Nins i nines ha organitzat un berenar per poder reunir i gaudir tots el pares i  infants que aixi volguesin, d’uns momnets molt divertits!!

es varen organitzar una serie de taller perque els mes petits poguessin jugar, amb companyia del pares i familiars asistens, va ser un exit!!! varem fer un taller de cuiers fent pasta!!  ja vos podeu imaginar!!!! enseimades, cocques, tronquets, pasta pels jerseys, .. molt divertit  :-) . tambe hi havia el raco pels musics, es va montar una orquesta!! un poc mes i ens possam tots a ballar!  :-P . tambe a la sala de spicomotricitat els ifants es varen posar a fer el circuit que estan acostumats a fer… tot un gran exit!!

i despres… a berenar tots plegats,… coques casolanes, ganxitos, patatilles, fruita, etc…. i amb la panxa ben plena i ben cansats d’haver disfrutat, cap a casa!!!

una gran iniciativa per part de l’escoleta, els pares estaren molr agraits per aquest capvespre tan entretengut!! esperam repertir-ho !!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>