Què oferim

Què oferim

L’objectiu primordial de l’educació infantil és satisfer les necessitats físiques, intel·lectuals, afectives i socials dels infants mitjançant la utilització de tècniques pedagògiques adequades.

  1. Aprendre a conèixer el seu propi cos, les seves possibilitats i limitacions i adquirir una progressiva autonomia en les seves activitats habituals.
  2. Observar i explorar el seu entorn físic, familiar i social; Aprendre a respectar i a estimar a les altres persones, objectes i animals.
  3. Relacionar-se a través de les diferents formes d’expressió i comunicació. Aprendre a expressar tant de forma verbal, gestual, musical i plàstica els seus sentiments, desitjos i vivències.
  4. Conèixer l’existència de normes i aprendre a posar-les en pràctica. Ser responsables.
  5. Preparar-los per a desenvolupar-se de forma independent i autònoma en diferents entorns.
Servei de Menjador

Tots els aliments de l’escoleta es preparen en el centre diàriament per la nostra cuinera, na Joana, amb productes frescos i adequats per a cada edat.

Els menús han estat confeccionats per una nutricionista, pensant en la nutrició dels petits i contenen tots els aliments necessaris per poder obtenir una dieta saludable i equilibrada, amb fruites i verdures diàries.

Es disposa de dos menús segons edat: un per infants de 4 a 13 mesos i un altra per infants de 13 a 36 mesos.

S’han elaborat també tres programes de menú de quatre setmanes de duració, el que fa que l’alimentació sigui també variada.

El programa de menú es canvia cada cuadrimestre.